Ofte stillede spørgsmål

Vores koncept er unikt og tilpasset.
Det betyder også at vi bygger på en masse erfaring og viden som gør at vi igennem tiden har fået mange spørgsmål. Find de ofte stillede spørgsmål her:

1. Hvordan skal billedet være?

Billedet kan været et foto af en virkelig port, en teknisk tegning, eller blot en skitse. Vi skal bruge et design at gå efter, for at beregne en pris.

2. Hvad med garanti?

Når du handler hos www.eporte.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret hvis du er uheldig at opleve fejl eller mangler. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. I tilfælde af reklamation på vare(r) afhjælper vi mangler og fejl i henhold til købeloven.

3. Hvem monterer porten?

Du kan vælge at få os til at montere skydeporten for dig. Vi kan montere porten på eksisterende fundament, eksisterende væg, eller vi kan støbe et helt nyt fundament, som vi monterer skydeporten på. Hvis du har valgt en port med motor, skal der altid trækkes strøm frem til skydeporten – dette er ikke inkluderet i montageprisen. Vi kan naturligvis godt være behjælpelige med at få trukket strøm til en merpris.

Ved køb af skydeport hos os, medfølger der altid en videoguide for hvordan man monterer skydeporten.

 

4. Hvordan skal jeg måle det op?

Portåbning:
Mål bredden på hullet som porten skal dække i cm.

Porthøjde:
Mål højden du ønsker din port skal være i cm.

Mangler du at få et svar?

Email: info@eporte.dk
Tlf.nr. +45 9180 9144
Skulle du være i tvivl om noget i forhold til vores produkter, kan du kontakte os på vores mail info@eporte.dk, så hjælper vi dig med eventuelle spørgsmål som du måtte have.