Få et tilbud på din ønskede port

Se mulighed for finansiering her! 

Rosende ord fra tidligere kunder...

Vi har specialiseret os i kun at producerer specialfremstille, forhandle, og levere frit hængende skydeporte efter kundens design samt mål.
Vi var lidt i tvivl om man bare kunne gennemføre sådan en handel over nettet – men alt gik som lovet. Porten kom på aftalt dato, lignede de tekniske tegninger som aftale, alle mål var lige som de skulle være. Kvaliteten var i top og det var prisen også! God service!

Klavs

Karlslunde 2020

Vi var længe på udkig efter en port løsning til vores hus, udfordringen var ikke at finde firmaer som tilbød porte – men prisen var i den høje ende. Efter lidt søgen fandt vi eporte.dk – vi var dog lidt skeptiske fordi vi ikke kunne få, se eller rører produktet. Efter vi modtog tegninger af porten valgte vi at købe i gemmen eporte.dk. Det har vi ikke fortrudt – den er så fin og virker upåklageligt. Robust og lige som vi fik lovet på tegningerne.

Janni

Køge 2019

Fik designet en skydeport efter mine egne mål og ønsker. Alle aftaler blev overholdt og vi er super glade for vores nye port som rigtig fint indhegner vores ejendom. Tak for handlen.

Tonny

Roskilde 2020

Skriv til os!

Eporte.dk specialfremstiller, forhandler, og levere frithængende skydeporte efter kundens design samt mål.